Wil jij serieus aan de slag met jouw lifestyle? (voeding, training, mindset)

Dit programma is volledig vanuit huis of vanuit jouw eigen sportschool te volgen en op een manier die voor IEDEREEN toepasbaar is!

Er is niets wat ons ervan weerhoud om jou blijvend terug te brengen naar de BESTE VERSIE VAN JEZELF!

The Body Studio Presents: 12 weeks WEIGHTLOSS program

Binnen 12 weken de beste versie van jezelf worden, een haalbaar trainingsritme en een gezond voedingsplan om weer back on track te komen? Klinkt als muziek in de oren toch?! The body studio heeft alle tools in handen om jou zo snel mogelijk weer in dit ritme te krijgen! Samen zorgen we ervoor dat jij fit, vitaal en strak wordt. We gaan uiteraard aan de slag met training, maar ook met de juiste voeding én mindset. De uitkomst? Gegarandeerd resultaat binnen deze 12 weken.

Persoonlijke aanpak:

Bij The Body Studio geloven we in een persoonlijke aanpak omdat ieder lichaam nou eenmaal anders is. Wat voor je buurvrouw heel goed werkt kan voor jou simpelweg voor 'geen meter' werken. Naar ons idee is er geen magisch dieet of trainingsschema wat voor iedereen werk. Het belangrijkste is dat de stappen die jij zet aansluiten op jouw leven. Speciaal hiervoor hebben wij onze 'flexibele lifestyle methode' ontwikkeld. Waarin we met elke stap in dit proces rekening houden met jouw leven en lichaam. Dit is het geheim achter blijvend resultaat.

Wat je kunt verwachten:

  • Op basis van jouw persoonlijke situatie maken we een voedingsplan op maat volgens onze succesvolle 'flexibel diëten' methode. Dit zorgt ervoor dat jij gewoon kunt blijven leven, kunt blijven genieten van lekker eten, je sociale leven kunt behouden en toch geweldige resultaten kunt behalen, weer vol zelfvertrouwen kan leven en deze resultaten ook vast kan houden (GEEN GEJO-JO MEER)!
  • Op basis van jouw persoonlijke situatie maken wij een trainingsplan op maat dat vanuit huis of vanuit je eigen sportschool te volgen is. Een plan dat geschikt is voor jouw agenda en zo efficiënt mogelijk is opgezet. Niet meer uren zweten in de sportschool of dag in dag uit cardio-en zonder resultaat, maar efficiënte workouts van 20 tot 40 minuten die ervoor zorgen dat jij nog dagen blijft verbranden! 
  • Je krijgt toegang tot onze coachingsapp waarin we 24/7 voor jou klaar staan in de live chat om al jouw vragen te beantwoorden en je bij te staan voor mentale support. Het is belangrijk dat jij zelf gaat leren welke keuzes je maakt, en dat ook wanneer je het even lastig hebt er iemand is die voor je klaar staat. Om deze reden staan wij 24/7 voor jou klaar om alle vragen die jij hebt te beantwoorden en je te voorzien van mentale steun!
  • Wij gaan jou gedurende de 12 weken leren waarom je welke keuzes maakt en hoe je ervoor kan zorgen dat je deze keuzes ook blijft maken. Één van de hoofddoelen van dit programma is om ervoor te zorgen dat jij je resultaat ook goed vast gaat houden. Hiervoor is het belangrijk dat jij ook gaat begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt zodat je dit in de toekomst zelf kan!
  • Wij houden dagelijks in de gaten of jij nog steeds de dingen doet die je moet doen. Aan de achterkant van het systeem kunnen wij heel goed zien of alles nog volgens plan verloopt. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat je verzwakt, en de truc is dat wij er dan zijn als jouw stok achter de deur!
  • En natuurlijk gaan we jouw resultaten goed bijhouden. Om echt een verschil te maken is het belangrijk dat we je resultaten goed bij gaan houden en ervoor gaan zorgen dat jij meetbaar resultaat behaald. Dit geeft uiteindelijk de kracht en motivatie om door te gaan blijvende aanpassingen te maken zonder dat jij je gevangen voelt in een dieet.
  • En wij geven jou een resultaat garantie! Als jij 12 weken het programma hebt gevolgd en geen resultaat hebt behaald gaan wij gratis met jou verder!!

Wil jij met ons 12 Weeks Weightloss Program van start? Vraag dan nu alle start informatie aan! Nog 4 plekken beschikbaar.