The Body Studio Presents:

6 Weeks WEIGHT LOSS Program

Wil jij 3 tot 6 kilo kwijt? Dit is voor IEDEREEN haalbaar!

The Body Studio Presents: 6 Weeks WEIGHT LOSS Program Wil jij serieus aan de slag met jouw lifestyle? (voeding, training, mindset)

Binnen 6 weken de beste versie van jezelf worden, een haalbaar trainingsritme en een gezond voedingsplan om weer back on track te komen? Klinkt als muziek in de oren toch?! The body studio heeft alle tools in handen om jou zo snel mogelijk weer in dit ritme te krijgen! Samen zorgen we ervoor dat jij fit, vitaal en strak wordt. We gaan uiteraard aan de slag met training, maar ook met de juiste voeding én mindset. De uitkomst? Gegarandeerd resultaat binnen deze 6 weken.

Persoonlijke aanpak:

Bij The Body Studio geloven we in een persoonlijke aanpak, omdat ieder lichaam nou eenmaal anders is. Doordat we deze 6 weken op individuele basis werken is er voor jou voldoende aandacht en zien wij erop toe dat jij elke stap op de juiste manier zet. Dit voor een maximaal resultaat met minimale kans op terugval en ge-jojo.

Wat je kunt verwachten:

  • Een vet verlies van tussen de 3 – 6 kg. Wanneer jij je voor 80% inzet binnen dit programma is dit resultaat gegarandeerd!
  • Een voeding + trainingsplan opmaat. Op basis van jou persoonlijke situatie maken wij voor jou een voedings en trainingsplan dat aansluit op jou lifestyle en lichaam.
  • Elke week persoonlijke feedback op jouw voeding en resultaten. Zodat we samen goed kunnen zien dat jij 100% op de goede weg bent!
  • 2x een 1 op 1 coachingsgesprek. In de derde en de zesde week van het programma plannen we een één op één coachings gesprek in via zoom om ervoor te zorgen dat jou motivatie 100% on top is en blijft.
  • 24/7 feedback op al jou vragen (via whatsapp). Zodat jij zeker weet dat jij de juiste stappen zet en leert begrijpen waarom je bepaalden dingen wel of juist niet moet doen.
  • Meetbaar resultaat. We doen het natuurlijk niet voor niets! Wij gaan jou duidelijke instructies geven over het meten van je progressie doormiddel van gewicht te combineren met het meten van omtrekken. want we willen natuurlijk meetbare resultaten zien!
  • 100% van onze inzet. Wij zetten ons 100% in voor jouw resultaat. Wanneer wij 80% van jou inzet terug krijgen is resultaat gegarandeerd!
  • Dit programma is te volgens vanuit huis, je eigen sportschool of één van onze studio's in Amsterdam (heemstedestraat 12 of Dapperstraat 271). Op dit moment bieden wij voor de locaties individuele outdoor lessen aan.
  • Wat zijn de kosten: De kosten van dit programma zijn slechts €99,- voor de volledige 6 weken wanneer jij het programma volgt vanuit huis of vanuit jouw eigen sportschool.

Wanneer jij het programma wilt volgen in één van onze studio's zijn de kosten €149,- voor de voledige 6 weken.

Wil jij weten of dit programma bij jou past? Boek dan snel een online kennismaking via zoom!

Plan jouw kennismaking via Zoom:

Momenteel zijn er nog 3 plekken beschikbaar.

The Body Studio Zuid

Heemstedestraat 12, 1058NM Amsterdam

The Body Studio Oost

Dapperstraat 271, 1093BS Amsterdam

Mail: info@thebodystudio.nl

Tel: 020 215 7148 (Ook via whatsapp bereikbaar op dit nummer!)