Wil jij serieus aan de slag met jouw lifestyle? (voeding, training, mindset)

Op een manier die voor IEDEREEN toepasbaar is!

The Body Studio Presents: 6 Weeks Kickstart Program

Binnen 6 weken de beste versie van jezelf worden, een haalbaar trainingsritme en een gezond voedingsplan om weer back on track te komen? Klinkt als muziek in de oren toch?! The body studio heeft alle tools in handen om jou zo snel mogelijk weer in dit ritme te krijgen! Samen zorgen we ervoor dat jij fit, vitaal en strak wordt. We gaan uiteraard aan de slag met training, maar ook met de juiste voeding én mindset. De uitkomst? Gegarandeerd resultaat binnen deze 6 weken.

Persoonlijke aanpak:

Bij The Body Studio geloven we in een persoonlijke aanpak, omdat ieder lichaam nou eenmaal anders is. Doordat we deze 6 weken in groepjes en op individuele basis werken is er voor iedereen voldoende aandacht en zien onze coaches er op toe dat jij alle workouts perfect en veilig uitvoert. Dit voor een maximaal resultaat met minimale kans op blessures.

Wat je kunt verwachten:

  • Tot 4 keer per week trainen in groepjes deze lessen zijn voor ieder niveau uitdagend en haalbaar tegelijk.
  • Deskundige trainers die ervoor zorgen dat jij wordt begeleid en uitgedaagd op jouw niveau.
  • 3x een 1 op 1 coachingsgesprek waarin we een plan gaan maken dat rekening houdt met jouw sterke en zwakke punten, met jouw voorkeuren en agenda.
  • 3x een vet meting/progressie meting zodat we echte meetbare resultaten gaan behalen en ervoor zorgen dat jij echt een stok achter de deur hebt.
  • Voedingsplan op maat, dus geen one-size fits all dieet, maar een voedingsplan wat aansluit op jouw leven zodat we iets creëren wat resultaten geeft en vol te houden is.
  • Een vet verlies van tussen de 2 – 6 kg. Wanneer jij je voor 80% inzet binnen dit programma is dit resultaat gegarandeerd!
  • Een ruim aanbod aan trainingstijden zodat dit programma aansluit op jouw agenda. Hoe flexibel je ook bent of werkt, dit is voor iedereen zijn agenda haalbaar!

Voor deze 6 weken zijn de kosten slechts €149,- Wil jij weten of dit programma bij jou past? Boek dan direct een gratis kennismaking in één van onze studio's

Plan jouw gratis kennismaking (Heemstedestraat 12, Amsterdam)

Momenteel zijn er nog 3 plekken beschikbaar.