Fit en strak de decembermaand door?
JA! Het kan.

Behaal leuke resultaten terwijl je 100% kan blijven GENIETEN!

Blijven genieten van al het lekker eten!

Blijven genieten van alle wijntjes, kaasjes en biertjes!

Geen uitje af hoeven slaan!

EN TOCH GEWELDIGE RESULTATEN BEHALEN!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Wij hebben hier DE methode voor ontwikkeld.
En ook voor jou is dit ECHT HAALBAAR

Boek jouw één op één informatiegesprek!

In dit GRATIS EN VRIJBLIJVEND gesprek vertellen we jou alles over dit programma.

Ook luisteren we goed naar jouw situatie en kijken we samen met jou of dit programma aansluit voor jou!

Mocht er een klik zijn dan doen we jou een aanbieding om van start te gaan. En je gelooft het niet, maar we zijn erg scherp geprijsd. (voor dit geld hoef je het simpelweg niet te laten..)

Wat is het geheim?

Een gekaderde methode waar we door middel van het maken van tactische keuzes ervoor zorgen dat jij jezelf NIET hoeft te beperken, en tegelijkertijd het maximale resultaat uit jouw lichaam haalt.

Wanneer jij je keuzes rondom voeding en training tactisch indeelt kun je eten wat je wilt op de momenten dat het er toe doet en pak je de winst op de momenten dat je het niet mist en er eigenlijk niets van merkt!

Wanneer je dit systeem leert begrijpen zal dit je leven voorgoed veranderen.

Het heeft ons jaren lange ontwikkeling en tientallen opleidingen en cursussen gekost om dit systeem te ontwikkelen.

We hebben het weten te vatten in een HEEL SIMPEL systeem dat voor iedereen werkt!

Wij gaan jou van A tot Z begeleiden in dit proces zodat je dit na dit programma voor altijd ZELF KAN!

Plan een één op één informatie gesprek in en wij vertellen je alles!

Geheel VRIJBLIJVEND en GRATIS!

En echt.. Mocht er een klik zijn, de prijs hoef je het niet voor te laten..

Het is scherp geprijsd!

Wat je kunt verwachten:

 • Het hele programma bestaat uit 8 weken. Dit delen we op in een aantal weken voor de kerst, dan geven we je een uitgebreid advies over hoe om te gaan met de feestdagen en zetten we het programma 2 weken on hold. We hervatten dan weer in het nieuwe jaar om ervoor te zorgen dat je direct weer een goede start maakt in het nieuwe jaar! (bijv. 4 weken voor de kerst en 4 weken in januari)
 • Een vet verlies van tussen de 3 – 6 kg. Wanneer jij je voor 80% inzet binnen dit programma is dit resultaat gegarandeerd!
 • Een gewichtsverlies van 0,5 tot 1,5kg in de eerste week. 90% van onze trainees zien alleen in de eerste week al een gewichtsverlies van 0,5 to 1,5kg!
 • Meetbare resultaten. Elke 1 a 2 weken zal je een duidelijk meetbaar resultaat gaan zien op de weegschaal en in jouw omtrekken.
 • Een duidelijk, doeltreffend voedingsplan. Dit plan is volledig gericht op het maximaliseren van jouw resultaat terwijl je je zo min mogelijk hoeft te beperken. (dus volop blijven genieten van lekker eten, drankjes en sociale uitjes)
 • Een duidelijk en doeltreffend trainingsplan. Dit is volledig gericht op efficiency en lol. Hoe jij met enkele uren per week een prachtig atletisch droomlichaam kunt bouwen. (echt dit slokt jou agenda niet op, maar houdt hier juist rekening mee)
 • Voortdurende coaching en begeleiding. We laten je natuurlijk niet zwemmen. We blijven van week tot week nauw in contact en we begeleiden je 100% door dit proces heen!
 • Na het volgen van dit programma kan je het voor altijd zelf! We gaan je niet alleen helpen met het behalen van resultaat, maar we gaan je echt leren hoe jij omgaat met je lifestyle zodat je hier voor de rest van je leven VEEL profijt van hebt!
 • Te volgen in één van onze studio's. Je krijgt volledig toegang tot al ons lesaanbod en begeleiding dat wij bieden in de studio's. Wij gaan je duidelijk adviseren en begeleiden in welke lessen jij wanneer en hoe vaak zou moeten doen (en dit ook in de gaten houden).
 • Of te volgen vanuit huis of jouw eigen sportschool. In dit geval zullen we je gaan voorzien van de juiste trainingsschema's, een duidelijk advies over hoe vaak en wanneer jij zou moeten trainen en hoe je dit goed op kunt bouwen.
 • 100% van onze inzet plus een volledige GARANTIE! Mensen helpen is wat wij heel graag doen, maar wel alleen als er een goede klik is en zowel wij als jij ons er 100% fijn bij voelt. Om deze reden bieden we een 30 dagen volledige niet-goed-geld-terug-garantie (zonder voorwaarde). Zo weet je zeker dat jij op je plek zit!

P.S. Ik kan me de laatste keer niet heugen dat we de garantie toe hebben gepast, maar we vinden het gewoon een heel fijn idee dat jij je volledig veilig kunt voelen bij je keuze en dat wat er ook mag gebeuren we altijd als vrienden uit elkaar kunnen gaan.

Plan snel jouw één op één informatie gesprekje in!

Wij kunnen echt niet wachten om naar jouw verhaal te luisteren en alles uit te leggen over dit programma en ons systeem!

Wij zijn zelf enorm enthousiast over onze flexibele methode. We leven het zelf al jaren en elke dag weer met plezier. Andere mensen ditzelfde trucje leren, geeft zo een kick!

Wanneer jij gaat begrijpen hoe je tactische keuzes maakt op het gebied van voeding en training is jouw leven echt voor goed veranderd.

En dit geeft ons enorm veel energie.

Zien we je snel?

Groetjes,
Sjoerd & Menno
The Body Studio

The Body Studio Zuid

Heemstedestraat 12, 1058NM Amsterdam

The Body Studio Oost

Dapperstraat 271, 1093BS Amsterdam

Mail: info@thebodystudio.nl

Tel: 020 215 7148 (Ook via whatsapp bereikbaar op dit nummer!)