de leukste en beste groepslessen van Amsterdam op twee locaties

Deze classes worden begeleid door onze premium instructeurs en zorgen ervoor dat jij vanaf het moment van binnenkomen tot het moment van weg gaan wordt uitgedaagd en wordt begeleid op jouw niveau.

Circuit Training

Klaar voor deze intensieve full-body training waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In deze training werk je met o.a. dumbbels, kettlebels, barbels, lichaamsgewicht en powerslee. Door het afwisselen van verschillende spiergroepen in combinatie met interval en HIIT circuits bouw je kracht op en brengen wij jouw lichaam in topconditie.

BBB (Benen, billen, buik)

Onze BBB is speciaal voor iedereen die graag werkt aan het shapen en bouwen van prachtige benen, billen en buik! We gaan deze les aan de slag met spierversterkende oefeningen waardoor jouw lichaam nòg beter in shape komt. Deze les is ideaal voor iedereen die wat meer focus legt op het onderlichaam.

WOD (Workout Of The Day)

Ben jij opzoek naar een knallende training waarin je de grootste spiergroepen in jouw lichaam traint? in onze WOD (Workout of the Day) ligt de focus op kracht en conditie. Het eerste deel van de training zal de focus liggen op techniek van o.a. Squat, Pull Ups en Deadlifts, het tweede deel zal de focus meer liggen op tempo, onze trainer zal jou op een veilige en leuke manier pushen waardoor jij deze workout ALLES geeft!