GROUP TRAINING

‘Strength en conditioning group training’

 

Onze visie is dat ieder lichaam anders werkt en iedereen dus ook een andere aanpak nodig heeft. Wij kijken heel gericht naar wat iemand wil bereiken én wat daar voor nodig is en werken dan ook enkel met een persoonlijk plan van aanpak.

 

Deze persoonlijke aanpak wordt doorgevoerd in al onze trainingen, of je nu mee doet aan één van de vele groepslessen of zelf een rondje in onze studio doet. Onze deskundige trainers hebben altijd jouw doelen in gedachten.

 

Dagelijks bieden we verschillende groepslessen aan, deze 45-60 minuut durende groepslessen variëren dagelijks op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht en mobiliteit. De lessen die je bij ons dagelijks terug ziet komen zijn: small group training, circuit training, BBB (Benen, billen, buik), WOD (workout of the day), Bootcamp outdoor en personal fitness.

 

Small Group:

Vind jij het moeilijk om jezelf te motiveren in de sportschool of vind je het gezellig om samen te trainen?

Wij bieden dagelijks lessen aan voor kleine groepjes.

Doordat de groepen niet groot zijn kan de trainer goed in de gaten houden of iedereen op zijn of haar eigen niveau aan het werk is en of de oefeningen correct uitgevoerd worden.

Dit zorgt ervoor dat de training effectief is en dat blessures worden voorkomen.

De groepsles trainingen variëren dagelijks en zijn gericht op kracht, conditie én mobiliteit.

 

Circuit Training:

Klaar voor deze intensieve full-body training waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In deze training werk je met o.a. dumbbels, Kettlebels, barbels, lichaams gewicht en powerslee. Door het afwisselen van verschillende spiergroepen in combinatie met interval en HIIT circuits bouw je kracht op en brengen wij jouw lichaam in topconditie.

 

BBB (Benen, billen, buik):

Onze BBB is speciaal voor iedereen die graag werkt aan het shapen en bouwen van prachtige benen, billen en buik! We gaan deze les aan de slag met spierversterkende oefeningen waardoor jouw lichaam nòg beter in shape komt. Deze les is ideaal voor iedereen die wat meer focus legt op het onderlichaam.

 

WOD:

Ben jij opzoek naar een knallende training waarin je de gootste spiergroepen in jouw lichaam traint?

in onze WOD (Workout of the Day) ligt de focus kracht en conditie.

Het eerste deel van de training zal de focus liggen op techniek van o.a. Squat, Pull Ups en Deadlifts, het tweede deel zal de focus meer liggen op tijd, onze trainer zal jou op een veilige en leuke manier pushen waardoor jij deze workout ALLES geeft!

 

Bootcamp outdoor:

Met de zomer op komst zin om lekker buiten te trainen? Doe dan mee met onze bootcamp outdoor.

Met de groep vertrekken we vanaf The Body Studio naar het Rembrandtpark. Hier vindt een uitdagende training plaats op ieders niveau.

De manier om lekker buiten te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen!

 

Personal fitness:

Onder begeleiding, individueel aan je doelen werken? Is trainen in groepsverband echt niet je ding? Dan is Personal Fitness dé oplossing.

Onze ervaren personal trainers maken een trainingsschema op maat voor jou. Vervolgens kun je, onder hun toegewijde toezicht, aan de slag! Je wordt, waar nodig, gecorrigeerd, krijgt antwoord op al je vragen en (het allerbelangrijkste) je wordt aangemoedigd en uitgedaagd. Het resultaat? Je zult zien dat doelen sneller behaald zullen worden en dat de kans op blessures minimaal is.

 

Voordeel van trainen in groepjes:

  • De trainer heeft oog voor iedereen en kan goed zien of jij de oefeningen op de juiste manier uitvoert, dit verlaagt de kans op overbelasting en blessures.
  • Binnen dezelfde training kan het zijn de er verschillende progressies van een bepaalde oefening gedaan worden zodat jij altijd op je eigen niveau traint.
  • In deze groepstraining staat nog steeds het individu centraal, hierdoor is het trainingsresultaat optimaal.

 

Omdat sommige mensen de voorkeur geven aan het trainen in groepen bieden wij hier ook een apart abonnement voor aan. Met dit abonnement mag je onbeperkt deelnemen aan deze groepslessen. De kosten hiervoor zijn 69 Euro per 4 weken.

(Abonnement is maandelijks opzegbaar)