The Body Studio Presents:

Individual Outdoor Workouts! (altijd droog)

Doe jij met ons mee: 

Werken aan de fitste versie van jezelf? 

Samen deze lockdown verslaan?

Vanaf 4 januari biedt The Body Studio individual outdoor workouts aan.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • De lessen vinden buiten plaats - voor locatie zuid: onder de A10 (dus je staat altijd droog!) aan de heemstedestraat (https://goo.gl/maps/Jg3fFKkgH7LBx4tz7), en voor locatie oost vinden de lessen voor de deur van de gym plaats (dapperstraat 271)
  • Wanneer jij aangekomen bent op de locatie word je verzocht even te wachten tot de trainer tijd heeft om jou individueel op weg te helpen.
  • De trainer heeft 3 verschillende workouts voor jou voorbereid (circuit, BBB, WOD) waar jij er één van uit kunt kiezen.
  • Wanneer jij hebt uitgekozen welke workout jij wilt doen zal de trainer jou op weg helpen en zul je de training zelf verder uit gaan voeren.
  • De trainer is aanwezig voor wanneer jij vragen hebt of hulp nodig hebt bij de oefeningen. Ook zal de trainer een oogje in het zeil houden om erop toe te zien dat jij de training goed en veilig uitvoert.
  • Na afloop word je gevraagd alle spullen te ontsmetten
  • Natuurlijk zal jij ten alle tijden minstens 1,5m afstand houden tot de andere mensen die hun training uitvoeren en de trainer

Ben jij al lid? Dan kun je de lessen gemakkelijk terug vinden in ons rooster in de app. Mocht je nog geen lid zijn dan kun je een 7 day free trial aanvragen om mee te doen!

LET OP: Deze free trial actie geldt nog:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Are you ALL-IN or ALL-OUT? Ga jij deze periode samen met ons knallend door?

The Body Studio Zuid

Heemstedestraat 12, 1058NM Amsterdam

The Body Studio Oost

Dapperstraat 271, 1093BS Amsterdam

Mail: info@thebodystudio.nl

Tel: 020 215 7148 (Ook via whatsapp bereikbaar op dit nummer!)