‘Strength en conditioning small group training’

 

Onze visie is dat ieder lichaam anders werkt en iedereen dus ook een andere aanpak nodig heeft. Wij kijken heel gericht naar wat iemand wil bereiken én wat daar voor nodig is en werken dan ook enkel met een persoonlijk plan van aanpak.

 

Deze persoonlijke aanpak wordt doorgevoerd in al onze trainingen, of je nu mee doet aan één van de vele groepslessen of zelf een rondje in onze studio doet. Onze deskundige trainers hebben altijd jouw doelen in gedachten.

 

“Wij geloven niet in grote groepen mensen die allemaal hetzelfde doen.”

 

Dagelijks bieden we small group training aan, deze 45 minuut durende groepslessen in kleine groepjes (4-8 personen) variëren dagelijks op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht en mobiliteit. Denk aan mobiliteitslessen waarin we aan de slag gaan met de lenigheid van het lichaam. Altijd al een split, spagaat of bruggetje willen leren? Dan is dit de les voor jou. Of misschien de handstand training? In deze les werken we stapsgewijs toe naar een handstand vrij in de ruimte. Naast balans is hier ook een aardig staaltje geduld en doorzettingsvermogen voor nodig.

 

Voordeel van trainen in kleine groepjes:

Omdat sommige mensen de voorkeur geven aan het trainen in groepen bieden wij hier ook een apart abonnement voor aan. Met dit abonnement mag je onbeperkt deelnemen aan deze groepslessen, krijg je voedingsadvies op maat en doe we op maandelijkse basis een check in en vetmeting. De kosten hiervoor zijn 89 Euro per maand.

 

(Abonnement is maandelijks opzegbaar met opzeg termijn van 1 maand) 

Wil jij meer informatie, Of zou jij graag een keer een proefles willen doen?

Vul dan hier over jou naam en telefoon nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel ons direct: 020 261 5040

THE BODY STUDIO AMSTERDAM

Heemstedestraat 12-14,

1058 NM , Amsterdam

020 261 5040 info@thebodystudio.nl PLAN JE INTAKE