Wie zijn wij?

Op zoek naar een veilige, kleinschalige plek om aan realistische train doelen te werken, het meeste uit jezelf te dalen en dat met behulp van een op maat gemaakt plan? Dan ben je aan het juiste adres bij The Body Studio.

Oprichters Myrthe en Sjoerd delen een gemeenschappelijke liefde; die voor elkaar en een gezond goed werkend lichaam. Hun achtergrond gaat verder dan personal training aangezien beiden afgestudeerd gezondheidswetenschappers zijn.

 

Onze aanpak

 

Door vanuit gezondheid naar het lichaam te kijken is het mogelijk om op een duurzame manier aan fitheid, vitaliteit en een daarbij passende shape te werken. Onze visie is dat ieder lichaam anders werkt en logischerwijs dus ook een andere aanpak nodig heeft. We kijken heel gericht naar wat iemand wil bereiken en kijken samen naar wat daarvoor nodig is. Op basis van iemands huidige leven en lichaam maken we een realistisch persoonlijk training en lifestyle programma.

ONS TEAM:

Sjoerd Pet

Founder & owner

“The mother of all skills is repetition.”

Zo’n 10 jaar geleden gooide Sjoerd het roer rigoureus om. Hij ruilde een ‘ongezonde’ lifestyle in voor een studie gezondheidswetenschappen en voerde de daarbij passende veranderingen door in zijn levensstijl. Vandaag de dag past hij bevindingen niet alleen maar toe op zijn eigen lichaam en gezondheid maar ook dat van anderen. “Door mijn eigen lifestyle heb ik veel gyms gezien, het viel me steeds meer op dat veel mensen struggelen om duurzame resultaten te behalen. Ik heb gezocht naar een concept waarin voeding, beweging en mindset bij elkaar komen en er zo voor te zorgen dat mensen het gewenste resultaat behalen.” Sjoerd is gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam en revalidatie. Ook onderzoekt hij het psychologische aspect; waarom doen mensen juist wel of juist niet wat nodig is. Zijn aanpak is straight forward, eerlijk en gebaseerd op herhaling, stick to the plan en de resulaten zullen vanzelf komen.

Menno Pet

Owner

“Live is the balance between rest and movement”

Het moment dan Menno zich meer ging verdiepen in beweging, controle en beheersing van het lichaam én de positieve gevolgen hiervan wist hij het zeker: hier moest hij zijn beroep van maken. “Mijn specialisaties liggen in het ontwikkelen van het menselijk lichaam, ervoor zorgen dat je het uiterste uit je lichaam en de bewegelijkheid van je lichaam kan halen. Dit intrigeert me heel erg, en is daardoor een passie (lees: obsessie) geworden.” Een combinatie van mobiliteit, stabiliteit en kracht staat centraal in de trainingen van Menno. Hij is expert op het gebied van de handstand, het ultieme voorbeeld waar al deze aspecten samen komen; op welke spieren concentreer je je kracht, je gewicht en waar haal je je balans vandaan? Dit kan alleen maar als je voldoende controle hebt over de verdeling van kracht en mobiliteit van je lichaam, als je de balans kunt vinden.

Myrthe Op ’t Eijnde

Founder & owner

“I’m not just strong for a girl, I’m just strong.”

Na een aantal jaar helemaal niet te kunnen bewegen door een verlamming is Myrthe iedere beweging van haar lichaam gaan waarderen. Tijdens een lange revalidatie periode, waarin zij sta voor stap haar lichaam opnieuw leerde te gebruiken raakte ze gepassioneerd door de kracht van het lichaam. Een studie gezondheidswetenschappen en vele boeken, documentaires, workshops en lezingen verder is zij nu mede-eigenaresse van The Body Studio. “Ik vind het mooi om vrouwen in te laten zien en te laten voelen hoe maakbaar het lichaam is op elk vlak. Dat zij letterlijk sterk in hun schoenen kunnen staan” Myrthe’s specialiteit ligt bij het trainen van vrouwen. Hormonen spelen een belangrijke rol in hoe vrouwen functioneren zo hebben ze onder andere invloed op de overgang, acne, overgewicht en PMS. Daarnaast werkt het vrouwelijk lichaam ‘simpelweg’ anders dan dat van een man. Kortom; belangrijke en waardevolle informatie waarvan Myrthe het als haar persoonlijk doel ziet om door te geven, van vrouw tot vrouw.